Thursday, 3 December 2009

MIMPI PATAH GIGI

Lebih kurang dalam 2 @ 3 hari lepas aku mimpi. Of coz la kite tido slalu mimpi an? Tp ari tuh aku mimpi bende yg aku slalu tak mimpi. Tgh-tgh syok mimpi, tibe-tibe tah mcm mana dlm mimpi tuh berlaku satu kejadian, tibe-tibe je gigi aku patah. Gigi aku yg tang atas yg patah,patah 1 jer. So aku buat bodo,sambung agek tido. N then bgn tido, Xero called n bgtaulah dia berkaitan mimpi patah gigi aku tuh,tp x bgtau la aku yg mimpi. Xero ckp "ada orang yg dekat ngn kita nak mati" auuuuwww!takutnye. tros suruh Xero stop ckp psl tuh. Sumpah takut. Pastu time aku tengah taip belog ni, aku search kat google sambil onthe phone ngn Xero (tp dah off da) cari maksud "mimpi patah gigi". ADA lah!. so aku pon bace la an. Banyak. Tp aku baca mana yg reliable lah. Macam artikel bwh neh.... Maksud mimpi yg anda alami?

by SmartRabbit on Tue 12 ,Aug 2008 10:16 am

Percayakah anda terhadap mimpi? mimpi yang membawa maksud baik dan buruk? Pernah anda alaminya?Jika pernah, ceritakan pengalaman anda berkaitan mimpi yang anda alami yang selalunya membawa maksud/kejadian di alam nyata. Mungkin anda pernah terdengar cerita org tua2 atau alim ulama bahawa mimpi gigi patah membawa maksud sesuatu kematian bakal berlaku di kampung halaman atau mungkin kematian bakal terjadi dikalangan saudara terdekat. Percaya? Apa komen anda tentang mimpi sebegini? WASHINGTON: — Datin Seri Rosmah Mansor sedih tidak dapat bersama allahyarham bapanya, Mansor Katas, di saat-saat akhir beliau di Kuala Lumpur.
Isteri Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak itu yang berada di sini untuk urusan persekolahan anak-anaknya, berkata beliau terjaga kira-kira jam 2 pagi sejurus sebelum mendapat panggilan daripada Najib yang bapanya telah meninggal dunia. “Saya mimpi patah gigi beberapa hari lalu, tapi taklah percaya sangat - tapi pagi ini saya tiba-tiba terjaga pukul dua pagi dan terus dapat panggilan,” katanya kepada Bernama di sini dengan nada sedih. - Bernama Hello my reader, bole percaya ke tak ah? Xero suruh abaikan aje. Ajal,maut ditangan tuhan katanya. Saya takut ni. : ( Gotto go. Apak aku dah knock knock pintu bilik suruh siap skrg sbb mauk ke umah atuk aku ada kenduri tahlil utk arwah nenek aku and want to say congrats dah ada bini baru hehe :) baru pagi td akad nikah. takdpt gi. sedih :( my mom da ada sana since mlm smlm. ok la bye.

11 comments:

~** PROFFY **~ said...

i pon selalu mimpi patah gigi ni..
yang peliknya mimpi semua gigi patah..
erm so far takde aper berlaku... mimpi je kot...

Anonymous said...

Hello !.
You re, I guess , probably very interested to know how one can collect a huge starting capital .
There is no initial capital needed You may begin to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you need
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

It is based in Panama with offices everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your choice That`s what you wish in the long run!

I`m happy and lucky, I began to take up real money with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to choose a proper partner who uses your savings in a right way - that`s AimTrust!.
I earn US$2,000 per day, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to start , just click this link http://ugupylutus.100megsfree5.com/kivexa.html
and go! Let`s take our chance together to feel the smell of real money

KizZ said...

eee..takotnya..stakat nie xpenah ag mimpi gigi patah tapi ayah penah mimpi..

Faizul said...

Tengah - tengah search pasal mimpi ni and ternampak your blog,
i pun ada mimpi juga semalam.
ini dah kali ke dua
yang pelik nya macam ada kaitan ngan mimpi sebelumnya. sbb boleh pula terfikir time tu " alamak patah lagi".. takut gak ni

nadia syigim said...

saya pun ada mimpi gigi patah malam tadi..tp gigi bawah laa..takutnya, allah jer yg tahu..hopefully itu just mainan tidur...ajal maut semua di tangan Allah...

leo said...

saya br mimpi gigi atas patah semalam...takut memikirkannya... Hari ni 21/1/2010.. Dia telah meninggalkan kami sekelurga secara tiba2...Tuhan saja yang tahu perasaan kami sekarang;'(

Bada said...

saya pon mimpi gg atas patah..
takut sgt2 nie..mudah2n xde ape yg berlaku..yg pelik akak pon mimpi bende yg sama..

lifeless said...

so did anyone die?
i really need to know cuz im freakin out right now...just had the dream!

Shahirah said...

Okayy, haritu sy slalu mimpi gigi patah. Moyang sy meninggal.

Anonymous said...

saya termimpi gigi ats patah..nak prcaya makna2 d sblk mimpi ni pn x brani jgak takut2 syirik.dlm islam sndiri ade makne2 mimpi but not sure regarding this mimpi gigi patah.takut but mohon hati saya lebih redha n percaya qada' qadar Allah...

Anonymous said...

saya termimpi gigi ats patah..nak prcaya makna2 d sblk mimpi ni pn x brani jgak takut2 syirik.dlm islam sndiri ade makne2 mimpi but not sure regarding this mimpi gigi patah.takut but mohon hati saya lebih redha n percaya qada' qadar Allah...